معاونت آموزشی و پژوهشی - اخبار معاونت آموزشی و پژوهشی

تعطیلی دانشگاه تا آخر هفته

تعطیلی دانشگاه تا آخر هفته با سلام به اطلاع دانشجویان عزیز و اساتید محترم میرساند، به منظور پیشگیری و مراقبت های پزشکی در مقابله با ویروس کرونا فعالیت های آموزشی دانشگاه تا پایان هفته تعطیل است.
1398/12/04

کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم های فتوولتاییک

کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم های فتوولتاییک اولین دوره دو روزه کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم های فتوولتاییک بهمراه ارزیابی اقتصادی توسط شرکت مهندسی درخشان طرح، مورخ 28 و 29 بهمن ماه سال 1398 در دانشگاه علوم و فنون مازندران برگزار گردید.حامیان این دوره:وزارت نیرو ، سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا)وزارت علوم، تحقیقات و فناوریپارک علم و فناوری استان سمنان و مازندرانانجمن انرژی های تجدیدپذیر ایران
1398/11/30

مراسم بزرگداشت سردار شهید سلیمانی

مراسم بزرگداشت سردار شهید سلیمانی مراسم بزرگداشت سردار شهید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی در روز دوشنبه مورخ 98/10/16 در نمازخانه دانشگاه با حضور جمع کثیری از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار گردید. این مراسم با مداحی حاج صادق برزگران، مداح اهل بیت آغاز و با سخنرانی پروفسور میر مهدی سید اصفهانی عضو محترم هیات موسس دانشگاه ادامه پیدا کرد.
1398/10/17

جلسه هیات امنا

جلسه هیات امنا یکصد و پنجاه و هشتمین جلسه هیات امنا دانشگاه در روز جمعه مورخ ۶ دی ماه ۹۸ در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل گردید.
1398/10/07