معاونت آموزشی و پژوهشی - اخبار معاونت آموزشی و پژوهشی

افتخار جدید

افتخار جدید افتخار پایان نامه برتر کشوری گروه مهندسی برق دانشگاه در جشنواره پروفسور حسابی را به دانشجو سرکار خانم مهندس سمیه سیه چهره خلردی وآقای دکتر علی قاسمی مرزبالی تبریک عرض می‌کنیم.
1399/07/30

قابل توجه پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ورودی نیمسال اوّل 99

قابل توجه پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ورودی نیمسال اوّل 99 بدینوسیله به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان دانشگاه علوم و فنون مازندران می‌رساند ، در صورت قبولی در آزمون سراسری دانشگاهها و تقاضای انصراف ، کلیه مدارک دریافتی و شهریه پرداختی بابت ثبت نام مسترد خواهد شد .
1399/07/30

راهنمای پیش ثبت نام دانشجویان جدید الورود

راهنمای پیش ثبت نام دانشجویان جدید الورود با سلامقابل توجه داوطلبان گرامی فایل راهنمای پیش ثبت نام سال 99 در پیوست قابل دانلود است.موفق باشید
1399/07/28

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان دوره کارشناسی سال 99

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان دوره کارشناسی سال 99 ضمن تبریک به تمامی داوطلبان پذیرفته شده سال تحصیلی 1399 دانشگاه علوم و فنون مازندران، بدینوسیله به اطلاع می­رساند به منظور تسریع در امر ثبت نام و رفاه حال عزیزان در شرایط کرونا، دانشجویان محترم می­توانند بصورت اینترنتی ثبت نام را با مراجعه به سامانه دانشگاه انجام داده وجهت ثبت نام قطعی و انتخاب واحد ، به صورت حضوری مطابق برنامه زمانبندی زیر مراجعه نمایند. ثبت نام اینترنتی: از روز دوشنبه مورخ 9 ...
1399/07/28

ملاقات مدیران پژوهش شرکت گاز مازندران با ریاست دانشگاه

ملاقات مدیران پژوهش شرکت گاز مازندران با ریاست دانشگاه ملاقات مدیران پژوهش شرکت گاز مازندران با ریاست دانشگاهدر این جلسه اقای مهندس جعفرزاده مدیر پژوهش شرکت گاز مازندران و به همراه مهندس اسکندرپور از مدیران حوزه پژوهش، اولویت‌های پژوهشی شرکت گاز در سال ۱۳۹۹ تشریح و پس از تبادل نظر ، برنامه اولیه مشترک پژوهشی دانشگاه با شرکت گاز ترسیم شده است.
1399/07/08