بروزرسانی: 11:32:34 1403/08/02 سمینارها و همایش‌ها

دوازدهمین کنفرانس بین المللی « انجمن ایرانی تحقیق در عملیات » در تاریخ‌های 12 – 11 اردیبهشت 1398 توسط دانشگاه علوم و فنون مازندران و با همکاری انجمن ایرانی تحقیق در عملیات و تحت حمایت   پایگاه استنادی علوم جهان اسلامو سیویلیکا در هتل میزبان بابلسر برگزار شد. مقالات برتر در مجلات پژوهشی معتبر کشور به چاپ رسیدند. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانشگاه علوم و فنون بابل و انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران «دوازدهمین کفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش» را بصورت مجازی در تاریخ 23 الی 25 آذر ماه 1400 برگزار کرده اند. هدف از این کنفرانس رشد و توسعه دانش و فناوری اطلاعات و انتقال آخرین تجربیات و دستاوردهای پژوهشی و صنعتی در این زمینه بوده و بستر مناسبی برای توسعه‌ی زمینه‌های مطرح در کنفرانس، با تمرکز بر زمینه‌های نو و کاربردهای آن فراهم کرده اند.
 

 

 

 

 

 

مجموعه کنفرانس هاس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی که با همکاری انجمن انرژی ایران برگزار می گردد بر آن است که موجب هم افزایی دانشمندان، پژوهشگران و صنعتگران حوزه انرژی گشته و ضمن ارایه آخرین دستاوردهای بین المللی در حوزه مدیریت و فناوری انرژی به ارایه راهکارهای بومی سازی شده برای مشکلات و چالش های کشور بپردازد. در این کنفرانس محورهای مختلفی مانند انرژی در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، فناوری‌های نوین تبدیل انرژی، فناوری‌های بهره برداری از انرژی­ های تجدید‌پذیر، بهینه‌سازی مصرف انرژی، ذخیره‌سازی انرژی، اقتصاد انرژی، پیوند آب، انرژی و محیط زیست، انرژی در ساختمان، انرژی در کشاورزی، گرمایش جهانی، نقش انرژی در علم مواد و فناوری ساخت، نانوتکنولوژی و مدیریت سبز، سیستم های انرژی در شبکه های هوشمند و شهر هوشمند و فناوری های انرژی های زیستی، فرایند و کاربرد آنها مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
 

 

 

 

 

 

 


هوش مصنوعی و فناوری‌های مرتبط با آن جزو اولویت‌های اساسی برای محیط زندگی نوین و بشریت است و نیازمند توجه ویژه متخصصان امر و سیاست‌گذاران این حوزه می‌باشد. نقش بی‌بدیل هوش مصنوعی در تسهیل فعالیت‌های روزمره در سطوح مختلف عملیات و افزایش سرعت تصمیم‌گیری منجر به جذابیت این زمینه علمی و کاربردهای آن شده است.
این همایش با همکاری انجمن کامپیوتر ایران برگزار می‌گردد تا موجب هم‌افزایی دانشمندان و پژوهشگران حوزه هوش مصنوعی و پردازش سیگنال گشته و ضمن ارائه آخرین دست آوردهای علمی به روش‌های بومی‌سازی و کاربرد آن بپردازند.

 

رفتن به بالای صفحه