معاونت آموزشی و پژوهشی - اخبار معاونت آموزشی و پژوهشی

اطلاعیه شماره 2 آموزش مجازی

اطلاعیه شماره 2 آموزش مجازی استاد گرامی، با توجه به عدم امکان برگزاری کلاسها بدلیل مقابله با شیوع ویروس کرونا و ضرورت استقرار سامانه آموزش مجازی،خواهشمداست حداکثر تا تاریخ 99/1/10 نسبت به تهیه و بارگذاری محتوای آموزشی در قالب پاورپوینت ترجیحا به همراه صدا اقدام فرمایید.آدرس سامانه برای بارگزاری فایلها و فیلم آموزشی جهت استفاده از سامانه در همین وب سایت طی چند روز آینده اعلام می شود.
1398/12/24

برگزاري دوره هاي مجازي و ارائه محتوي درسي

برگزاري دوره هاي مجازي و ارائه محتوي درسي به منظور جلوگيري از شيوع ويروس كرونا و حفظ سلامت دانشجويان محترم، در راستاي اجراي مطلوب برنامه های اموزشی، معاونت اموزشی و پژوهشی دانشگاه تصميماتي را براي برگزاري دوره هاي مجازي و ارائه محتوي درسي براي دانشجويان اتخاذ كرده است، كه چگونگي عملكرد سيستم مجازي از طريق همین سايت دانشگاه ( به آدرس http://www.ustmb.ac.ir) به اطلاع اساتيد و دانشجويان مي رسد .
1398/12/23

پیام ریاست دانشگاه

پیام ریاست دانشگاه با سلاماحتراما ضمن تشکر وافر از دانشجویان دانشگاه علوم و فنون مازندران و همه اساتید و کارکنان و دوستان بزرگوار، ارزوی سلامتی و خوشبختی برای عزیزان و خانواده محترمتان دارم!بدیهی است این موفقیت مرهون تلاش های شبانه روزی شما و سایر عزیزان بوده و مایه مباهات اینجانب می باشد.🌷🌷
1398/12/21

تبریک به چهره برتر سال 98مازندران در زمینه علمی پرفسور ایرج مهدوی

تبریک به چهره برتر سال 98مازندران در زمینه علمی پرفسور ایرج مهدوی اعضاي هیات موسس، هیات امنا، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه اين افتخار را به رئيس محترم دانشگاه علوم و فنون مازندران تبريك عرض مينمايند و آرزومند كسب افتخارات ديگري براي ايشان هستند.
1398/12/21

جلسه ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم و فنون مازندران

جلسه ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم و فنون مازندران جلسه مدیریت بحران دانشگاه علوم و فنون مازندران در روز شنبه مورخ ۱۰ اسفند ۹۸ در دفتر ریاست دانشگاه و با حضور معاونین و مدیران دانشگاه تشکیل گردید.در این جلسه اجرای دستورالعمل مصوب و ابلاغی ستاد استانی در خصوص راهکارهای مقابله با ویروس کرونا و پیشگیری های علمی مورد تاکید واقع شد.
1398/12/10