معاونت آموزشی و پژوهشی - اخبار معاونت آموزشی و پژوهشی

دیدار اعضای بنیاد شهید

دیدار اعضای بنیاد شهید دیدار اعضای بنیاد شهید با ریاست و معاونین محترم دانشگاه
1399/06/17

پیام مشترک نمایندگان محترم بابل در مجلس شورای اسلامی در پی انتصاب نماینده جدید ولی فقیه در کاشان بسم الله الرحمن الرحیمجناب حجت‌الاسلام آقای حاج شیخ عباسعلی سلیمانیانتصاب شایسته حضرتعالی به عنوان نمایندگی ولی فقیه در کاشان و امامت جمعه کاشان از سوی حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی که بیانگر تعهد، کارآمدی و شایستگی‌های برجسته حضرتعالی در صحنه‌های مختلف خدمت صادقانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، صمیمانه تبریک عرض می‌نماییم.بی تردید تقویت ایمان دینی مردم به ...
1399/06/02

ملاقات با جناب مهندس جهانگیری معاون اول رئیس جمهور

ملاقات  با جناب مهندس جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ملاقات اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه‌های غیر انتفاعی کشور با جناب آقای مهندس جهانگیری معاون اول رئیس جمهور.جناب آقای مهندس یوسف عسکری نژاد، عضو محترم هیات موسس دانشگاه بعنوان بازرس اتحادیه نیز در این جلسه حضور داشتند.
1399/05/12

اطلاعیه مربوط به استفاده از کلاسهای آن لاین تابستانه

اطلاعیه مربوط به استفاده از کلاسهای آن لاین تابستانه قابل توجه کلیه اساتید و دانشجویان محترمبرای دریافت اطلاعات مربوط به نصب نرم افزار، راهنما و لینک کلاس اساتید به آدرس https://amoozesh.ustmb.ac.ir بخش آموزش مجازی مراجعه نمائید.
1399/05/01