معاونت آموزشی و پژوهشی - اخبار معاونت آموزشی و پژوهشی

پیام تبریک دانشیاری

پیام تبریک دانشیاری جناب آقای دکتر شه روز نصیریان عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی برق بدینوسیله ارتقاء جنابعالی را به مرتبه دانشیاری تبریک و تهنیت عرض نموده و از خدواند متعال توفیق روز افزون شما را آرزومندیم.
1399/09/02

راهنمای استفاده از سامانه آموزش مجازی

راهنمای استفاده از سامانه آموزش مجازی با سلام خدمت دانشجویان جدید الورودطبق فایل راهنمای پیوست شده در کلاس‌های آنلاین شرکت نمایید.دقت شود برای وارد کردن کد ملی، اگر کد ملی با صفر شروع می‌شود، صفر‌های اول را در نظر نگیرید.موفق باشید.
1399/08/17

ملاقات مدیران پژوهش شرکت گاز مازندران با ریاست دانشگاه

ملاقات مدیران پژوهش شرکت گاز مازندران با ریاست دانشگاه ملاقات مدیران پژوهش شرکت گاز مازندران با ریاست دانشگاهدر این جلسه اقای مهندس جعفرزاده مدیر پژوهش شرکت گاز مازندران و به همراه مهندس اسکندرپور از مدیران حوزه پژوهش، اولویت‌های پژوهشی شرکت گاز در سال ۱۳۹۹ تشریح و پس از تبادل نظر ، برنامه اولیه مشترک پژوهشی دانشگاه با شرکت گاز ترسیم شده است.
1399/07/08