معاونت آموزشی و پژوهشی - اخبار معاونت آموزشی و پژوهشی

جلسه هیات امنا

جلسه هیات امنا یکصد و پنجاه و هشتمین جلسه هیات امنا دانشگاه در روز جمعه مورخ ۶ دی ماه ۹۸ در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل گردید.
1398/10/07

جلسه شورای دانشگاه

جلسه شورای دانشگاه سومین جلسه شورای دانشگاه در روز پنج شنبه مورخ ۵ دی ماه ۹۸ در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل گردید.در این جلسه ضمن بررسی اخرین وضعیت علمی دانشگاه ، رشته های جدید برای اخذ مجوز سال ۹۹ مطرح و تصمیم گیری شد.
1398/10/07

بازدید دکتر سهراب صمیمی از دانشگاه علوم و فنون مازندران

1398/09/24

نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری پنجمین فن بازار استانی

نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری پنجمین فن بازار استانی دانشگاه علوم و فنون مازندران به همراه یکی از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه در این نمایشگاه حضور پیدا نمودند. در طول زمان برگزاری غرفه دانشگاه افتخار میزبانی از معاون وزیر و قائم مقام مرکز تحقیقات مخابرات کشور آقای دکتر نوروزی، استاندار محترم آقای مهندس حسین زادگان، مدیرکل فناوری اطلاعات استان آقای مهندس طهماسبی و مدیرکل ثبت احوال استان از غرفه را داشته است.
1398/09/23

قبولی در مقاطع بالاتر دانشجویان

قبولی در مقاطع بالاتر دانشجویان ضمن عرض تبریک و خدا قوت به کلیه اساتید و دانشجویان محترم دانشگاه خرسندیم آمار دانش آموختگان این دانشگاه که در آزمون کارشناسی ارشد سال 1398 پذیرفته شده اند را به شرح ذیل اعلام نمائیم. رشته کارشناسی تعداد پذیرفته شدگان تعداد پذیرفته شدگان دانشگاه دولتی · مهندسی صنایع 40 20 · مهندسی مکانیک 25 16 · مهندسی کامپیوتر نرم افزار 24 9 ·مهندسی فناوری اطلاعات 18 8 · مهندسی برق 16 6 · ناپیوسته کامپیوتر-نرم ...
1398/09/19