معاونت آموزشی و پژوهشی - اخبار معاونت آموزشی و پژوهشی

تبریک به جناب آقای دکتر محمد رضا امید خواه

1398/08/14

ملاقات ریاست دانشگاه با اعضای هیات علمی

ملاقات ریاست دانشگاه با اعضای هیات  علمی نشست صمیمی ریاست دانشگاه با اعضای هیات علمی در روز دوشنبه مورخ ۱۳ ابان برگزار گردید. اقای دکتری مهدوی رئیس دانشگاه ضمن گرامیداشت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش اموز ، از خداوند متعال توفیق روز افزون برای اعتلای نظام جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف سیاسی و اجتماعی و نیز توسعه اقتصادی کشور، مسئلت داشتند و به بیان نقش دانشگاه بعنوان رکن تاثیر گذاردر این امرخطیر اشاره نمودند. در این نشست، ...
1398/08/13

جلسه اعضای هیات امنا

جلسه اعضای هیات امنا جلسه هیأت امنا دانشگاه در روز جمعه مورخ 98/8/10 در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل گردید .در این جلسه حضرت آیت الله سلیمانی ریاست محترم هیأت امنا ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول ،از زحمات اعضای محترم دوره قبل هیأت امنا تقدیر و تشکر داشته و برای اعضای جدید آرزوی سلامت و توفیق نموده اند. ضمنا ریاست دانشگاه گزارش مبسوطی از وضعیت علمی دانشگاه ارائه داشتند .
1398/08/11

جلسه اعضای هیات موسس دانشگاه

جلسه  اعضای هیات موسس دانشگاه جلسه هیأت محترم مؤسس دانشگاه در روز پنج شنبه مورخ 98/8/9 در دفتر ریاست دانشگاه و با حضور اعضای هیأت رئیسه تشکیل و مسائل مختلف دانشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .
1398/08/11

ملاقات کارکنان با ریاست دانشگاه

ملاقات کارکنان با ریاست دانشگاه در روز دوشنبه مورخ 98/08/06 پس از مراسم زیارت عاشورا، ملاقات کارکنان با ریاست دانشگاه در خصوص مسائل جاری انجام و در یک محیط صمیمی مباحث مختلف آموزشی و رفاهی تبادل نظر گردید.
1398/08/06