معاونت پشتیبانی، دانشجویی و فرهنگی - اخبار معاونت پشتیبانی، دانشجویی و فرهنگی

تسلیت شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی

تسلیت شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی انا لله و انا الیه راجعون شهادت سردار رشید اسلام، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، فرمانده ارشد نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شهادت دیگر فرماندهان را به ساحت مقدس امام زمان (عج) و مقام معظم رهبری و خانواده های محترمشان تبریک و تسلیت عرض می نمائیم. اساتید، کارکنان و هیأت رئیسه دانشگاه علوم و فنون مازندران جنایت تروریستی آمریکا و اسرائیل را محکوم کرده و با رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی و م ...
1398/10/15

کسب مقام ورزشی

کسب مقام ورزشی کسب مقام اول توسط خانم فاطمه عموزاده درمسابقات انفرادی بدمینتون درمنطقه2 کشور را به ایشان و خانواده بزرگ علوم و فنون مازندران تبریک می گوییم.
1398/10/08

نشست هم اندیشی روسای دانشگاههای استان

نشست هم اندیشی روسای دانشگاههای استان حضور ریاست دانشگاه در نشست هم اندیشی با حضور نماینده محترم مقام معظم رهبری در استان و امام جمعه محترم بابل و روسای دانشگاههای استان به مناسبت گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه.
1398/10/01

کسب مدال طلا

کسب مدال طلا آقای محمد حاجی آقاتبار دانشجوی رشته صنایع موفق شد در مسابقات تورنمنت ورزشی کیک بوکسینگ آذربایجان شوروی مدال طلا کسب نمایند، دانشگاه علوم و فنون این افتخار را به ایشان و خانواده محترمشان تبریک عرض نموده و از خداوند منان موفقیت های بیشتری را برای ایشان آرزومنداست.
1398/08/21

جلسه شورای اتحادیه دانشگاه‌ های غیر انتفاعی

جلسه شورای اتحادیه دانشگاه‌ های غیر انتفاعی یکصد و هفتادمین جلسه شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی غیرانتفاعی به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران در روز پنج شنبه مورخ 98/7/18 برگزار میگردد. روابط عمومی دانشگاه علوم و فنون مازندران
1398/07/15