معاونت پشتیبانی، دانشجویی و فرهنگی - اخبار معاونت پشتیبانی، دانشجویی و فرهنگی

کسب مدال طلا

کسب مدال طلا آقای محمد حاجی آقاتبار دانشجوی رشته صنایع موفق شد در مسابقات تورنمنت ورزشی کیک بوکسینگ آذربایجان شوروی مدال طلا کسب نمایند، دانشگاه علوم و فنون این افتخار را به ایشان و خانواده محترمشان تبریک عرض نموده و از خداوند منان موفقیت های بیشتری را برای ایشان آرزومنداست.
1398/08/21

جلسه شورای اتحادیه دانشگاه‌ های غیر انتفاعی

جلسه شورای اتحادیه دانشگاه‌ های غیر انتفاعی یکصد و هفتادمین جلسه شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی غیرانتفاعی به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران در روز پنج شنبه مورخ 98/7/18 برگزار میگردد. روابط عمومی دانشگاه علوم و فنون مازندران
1398/07/15

انتصاب رئیس بسیج اساتید

انتصاب رئیس بسیج اساتید طبق حکم دکتر مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر علی طاهری آهنگر به عنوان مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون مازندران انتخاب شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون مازندران با حضور مسئوول و معاونین سازمان بسیج اساتید استان مازندران و هیئت رئیسه دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون مازندران مراسم تکریم و معارفه مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه علوم و ...
1398/06/17

عقد تفاهم نامه با بانک ملت

عقد تفاهم نامه با بانک ملت روز یکشنبه مورخ 98/06/10 نشستی بین اعضای هیات رئیسه دانشگاه و مدیران ارشد بانک ملت استان مازندران در خصوص عقد تفاهم نامه ای در ارتباط با همکاری در خصوص ارائه تسهیلات به دانشجویان در قالب وام های قرض الحسنه برگزار شد. امید است بتوان با این تفاهم نامه همکاری های فی مابین افزایش یابد و خدمات بیشتری به دانشجویان و دانشگاهیان عزیز ارائه شود.
1398/06/11

ملاقات اعضای هیات رئیسه دانشگاه با آقای دکتر نوذری

ملاقات اعضای هیات رئیسه دانشگاه با آقای دکتر نوذری ملاقات اعضای هیات رئیسه دانشگاه با آقای دکتر نوذری ریاست محترم دانشگاه مازندران
1398/04/22