معاونت آموزشی و پژوهشی - اخبار معاونت آموزشی و پژوهشی

اطلاعیه در مورد نحوه حضور دانشجو

اطلاعیه در مورد نحوه حضور دانشجو دانشجويان گراميبا سلامپيرو تصمیمات اخیر حوزه معاونت آموزشي در مورد برگزاری کلاس رفع اشکال حضوری از روز شنبه مورخ ۱۷ خرداد، به اطلاع مي‌رساند به منظور رعايت پروتكل‌هاي بهداشتي مصوب ستاد ملي مبارزه با كرونا، دانشجويان محترم مي‌بايست بهنگام ورود به دانشگاه از ماسک استفاده نمايند.
1399/03/17

جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در روز دوشنبه مورخ 99/3/12 با حضور رئیس دانشگاه، معاونین و مدیران گروه تشکیل و آخرین وضعیت تحصیلی نیمسال دوم 99-98 و نحوه برگزاری امتحانات حضوری پایان ترم با رعایت پروتکل های بهداشتی و نیز اجرای امتحان مجازی برای دانشجویان بحث و تبادل نظر گردید و تصمیمات لازم بعمل امد.
1399/03/13

تبریک به آقای دکتر ابوکاظم پور

تبریک به آقای دکتر ابوکاظم پور جناب آقای دکتر محسن ابوکاظم پورامیریمدیر محترم آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاهاخذ مدرک دکتری بیوشیمی با درجه عالی از دانشگاه گیلان را به شما و خانواده محترم تبریک عرض می نماییم.
1399/03/12

مصوبات اخیر حوزه آموزشی

مصوبات اخیر حوزه آموزشی با سلام و آرزوی سلامتی برای دانشجویان گرامی،طبق تصمیمات اخذ شده در حوزه معاونت آموزشی و‌ دانشجویی به اطلاع می رساند:۱-تاریخ بازگشایی دانشگاه، جهت برگزاری کلاسهای رفع اشکال از ۹۹/۰۳/۱۷ می باشد، حضور در کلاسهای رفع اشکال اجباری نیست.۲- زمان شروع برگزاری کلاسهای عملی با هماهنگی اساتید مربوطه از تاریخ ۹۹/۰۳/۱۷ می باشد. ضمنا در بازه امتحانات تیرماه کلاس عملی موقتا تعطیل خواهند شد.۳-عزیزانی که قصد ا ...
1399/03/07

انتصاب معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه

انتصاب معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه، آقای دکتر محسن پورفلاح استادیار گروه مکانیک به سرپرستی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه منصوب گردید و از زحمات آقای دکتر نیکبخش جوادیان تقدیر شد.
1399/03/03