رویداد

انتصاب معاونت آموزشی و پژوهشی

انتصاب معاونت آموزشی و پژوهشی طی حکمی از سوی ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر علی قاسمی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه منصوب شدند.
12:39:04 1401/12/02

تقدیر حضرت ایت الله سلیمانی و دکتر ایرج مهدوی از جناب آقای حاجی بابایی.

تقدیر حضرت ایت الله سلیمانی و دکتر ایرج مهدوی از جناب آقای حاجی بابایی. تقدیر حضرت ایت الله سلیمانی ریاست محترم هیات موسس، هیات امنا دانشگاه و دکتر ایرج مهدوی نماینده ریاست محترم دانشگاه و رئیس هشتمین کنفرانس انرژی، از جناب آقای حاجی بابایی مدیر عامل محترم مجتمع رفاهی میزبان بابلسر در حمایت مالی و معنوی از کنفرانس های دانشگاه علوم و فنون مازندران.
17:57:43 1401/11/27

تقدیر ریاست محترم دانشگاه از جناب آقای مهندس حسین رنجبر مالیدره

تقدیر ریاست محترم دانشگاه از جناب آقای مهندس حسین رنجبر مالیدره تقدیر ریاست محترم دانشگاه از جناب آقای مهندس حسین رنجبر مالیدره، استاد مدعو گروه های مهندسی عمران و معماری، در ایجاد نمایشگاه آموزشی درس زمین شناسی مهندسی.
17:12:01 1401/11/27