رویداد

هفته جهانی معلولان

هفته جهانی معلولان به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم و فنون به مناسبت هفته جهانی معلولان اردوی دو روزه ۲۰ و ۲۱ آذرماه با حضور استاد سرکار خانم دکتر حسن نتاج به همراه مسولان دانشگاه و دانشجویان دختر و پسر در مرکز ایثار بهزیستی معلولین شفیع زاده بابل صورت پذیرفت در این دیدار دانشجویان از نزدیک با معلولین دیدار و گزارشی از وضعیت معلولین به اطلاع دانشجویان رسید و ملاقات صمیمانه ای صورت پذیرفت.
14:43:26 1402/09/21

سومین گردهمایی فعالان فضای مجازی شهرستان بابل

سومین گردهمایی فعالان فضای مجازی شهرستان بابل حضور مسئول روابط عمومی دانشگاه در سومین گردهمایی فعالان فضای مجازی شهرستان بابل. این گردهمائی با حضور آقای سید محمد حسین خیرالامور مورخ ۱۶ آذر ساعت ۹ صبح در سالن اجتماعات مخابرات استان مازندران برگزار گردید.
14:46:00 1402/09/18

مسابقات دانشجویی فوتبال

مسابقات دانشجویی فوتبال قهرمان مسابقات دانشجویی فوتبال دانشگاه علوم و فنون مازندران به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم و فنون مازندران مسابقات فوتبال دانشجویی دانشگاه با حضور ۱۰ تیم از تاریخ از ۵ آذرماه لغایت تا تاریخ ۱۵ آذرماه به مناسبت هفته بسیج برگزار شد. قهرمان مسابقات دانشجویی فوتبال دانشگاه علوم و فنون مازندران تیم عقاب ۱۴۰۲. اعضای تیم : علی قاسم پور، ارشیا گرجی فر، فراز مدنی، محمد علی درزی، امیر رضا محسنی، امیر ...
12:43:02 1402/09/18