رویداد

برگزاری اولین دوره مسابقه برنامه نویسی شبیه سازی فوتسال

برگزاری اولین دوره مسابقه برنامه نویسی شبیه سازی فوتسال گروه کامپیوتر دانشگاه علوم و فنون مازندران با همکاری کمپ آموزشی شریف، مسابقه برنامه نویسی شبیه سازی رایانه ای فوتسال را به صورت درون دانشگاهی، روز چهارشنبه مورخ 18 بهمن ماه 1402 از ساعت 9 الی 12 در سالن مرحوم صمیمی دانشگاه علوم و فنون مازندران برگزار کرد. 30 دانشجو از ترم های مختلف در قالب ۱۲ تیم در این مسابقه شرکت کردند و هر تیم به پیاده سازی استراتژی خاص خود بر اساس موتور شبیه ساز پرداخت. در ...
21:56:14 1402/11/20

مدال نقره مسابقات بدمینتون

مدال نقره مسابقات بدمینتون مدال نقره مسابقات بدمینتون المپیاد دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۲ کشور توسط دانشجو آقای امیرحسین حسین زاده
12:28:25 1402/10/09

گزارش بازدید علمی گروه مهندسی عمران

گزارش بازدید علمی گروه مهندسی عمران تعدادی از دانشجویان گروه مهندسی عمران روز شنبه مورخ ۲ دی ۱۴۰۲ از پروژه ساختمان بتنی در حال احداث واقع در امیرکبیر غربی شهر بابل بازدید کردند و با موارد سازه‌ای همچون سقف وافل، آرماتوربندی ستون و دیوار برشی آشنا شدند. این بازدید با همراهی خانم دکتر زاهدی مدیر گروه رشته عمران، ریاست محترم کانون مهندسین بابل آقای دکتر گرجی و آقای مهندسی ارثی مجری و مدرس دوره‌های اجرای ساختمان برگزار گردید.
12:45:29 1402/10/03