معاونت پشتیبانی، دانشجویی و فرهنگی - اخبار معاونت پشتیبانی، دانشجویی و فرهنگی

کسب مقام ورزشی

کسب مقام ورزشی کسب مقام اول توسط خانم فاطمه عموزاده درمسابقات انفرادی بدمینتون درمنطقه2 کشور را به ایشان و خانواده بزرگ علوم و فنون مازندران تبریک می گوییم.
1398/10/08

نشست هم اندیشی روسای دانشگاههای استان

نشست هم اندیشی روسای دانشگاههای استان حضور ریاست دانشگاه در نشست هم اندیشی با حضور نماینده محترم مقام معظم رهبری در استان و امام جمعه محترم بابل و روسای دانشگاههای استان به مناسبت گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه.
1398/10/01

کسب مدال طلا

کسب مدال طلا آقای محمد حاجی آقاتبار دانشجوی رشته صنایع موفق شد در مسابقات تورنمنت ورزشی کیک بوکسینگ آذربایجان شوروی مدال طلا کسب نمایند، دانشگاه علوم و فنون این افتخار را به ایشان و خانواده محترمشان تبریک عرض نموده و از خداوند منان موفقیت های بیشتری را برای ایشان آرزومنداست.
1398/08/21

انتصاب رئیس بسیج اساتید

انتصاب رئیس بسیج اساتید طبق حکم دکتر مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر علی طاهری آهنگر به عنوان مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون مازندران انتخاب شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون مازندران با حضور مسئوول و معاونین سازمان بسیج اساتید استان مازندران و هیئت رئیسه دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون مازندران مراسم تکریم و معارفه مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه علوم و ...
1398/06/17