1336 پیام تسلیت هیات موسس دانشگاه علوم و فنون مازندران
پیام تسلیت هیات موسس دانشگاه علوم و فنون مازندران

یا ایتهاالنفس المطمئنه

ارجعی الی ربک راضیتا مرضیه
شهادت آیت الله عباسعلی سلیمانی بر خانواده گرانقدر سلیمانی، دوستان، شاگردان،همشهری ها،  علاقمندان و ارادتمندان ایشان و جامعه علمی،فرهنگی ،آموزشی دانشگاهی و حوزوی تسلیت باد.
بدون تردید فقدان آن بزرگمرد فرهیخته،زاهد،متواضع و مردم دار ضایعه ایست بزرگ که به سادگی جبران پذیر نیست.
سالهای طولانی همکاری دانشگاهی و همنشینی با این انسان شریف، آزاده  نشان داد که بزرگترین دغدغه فکری او نگرانی آرامش،آسایش و رفاه مردم و همدلی و وحدت ملی است
تلاش عالمانه و متعهدانه آن معلم فرزانه در استحکام بیشتر همزیستی برادرانه شیعه و سنی و اتحاد ناگسستنی برادران و خواهران مسلمان دیار رستم پرور سیستان و بلوچستان چنان محبتی در دلهای مردم قدرشناس ایجاد کرد که انتقال او به استانی دیگر را برنتافتند و با انسجامی شکوهمند ابقای اورا خواستار شدند بگونه ای که مسئولان مربوط ناگزیر از اجابت شدند و او مدتی طولانی دیگر در کنار مردمی که در دلش جای داشتند و رنجشان را نمیتوانست تحمل کند ماندگار شد و این رضایت مردم نشان از خشنودی خدای مردم ( ملک الناس) دارد.
درود خدا برآن انسان پاکباخته، مهربان و دلسوز که به راستی جز خیر و خوبی از او ندیدیم.

تاریخ انتشار: 08:04:07 1402/02/10