781 اطلاعیه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری
اطلاعیه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری

بسمه تعالی

ضمن عرض تبریک به معرفی شدگان مرحله اول آزمون دکتری تخصصی در رشته‌ مهندسی صنایع دانشگاه علوم و فنون مازندران، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند؛ دانشگاه علوم و فنون مازندران از بین پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت معرفی شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، مطابق با شرایط و ضوابط مندرج در " شیوه نامه اجرایی پذیرش دانشجوی دوره دکتری تخصصی (Ph.D) " و دستورالعمل های سازمان سنجش آموزش کشور از طریق ارزیابی تخصصی، مصاحبه و بررسی سوابق تحصیلی، برای سال تحصیلی 1404-1403 در مقطع دکتری اقدام به پذیرش دانشجو می‌نماید.ضمنا برنامه زمانبندی مصاحبه در روز دوشنبه مورخ 1403/04/11 بصورت حضوری می باشد، داوطلبان لازم است اسکن مدارک ذیل را قبل از مصاحبه حداکثر تا تاریخ 1403/04/01 به آدرس ind@ustmb.ac.ir  ارسال نمایند.

مدارك لازم :

1. فرم پیوست(انتهای اطلاعیه).

2. تصویر فیش بانکی (مبلغ 4/000/000 ریال ( چهارصد هزار تومان) به حساب شماره ۰۱۰۶۰۳۰۲۸۱۰۰۰ به نام دانشگاه علوم و فنون مازندران نزد بانک ملی شعبه مرکزی بابل).

3. تصویر مدرك كارشناسي ارشد(فوق ليسانس) و کارنامه ریز نمرات .

تبصره - داوطلباني كه دانشجوي سال آخر دوره كارشناسي‌ارشد و يا دكتري حرفه‌اي بوده و حداكثر تا تاريخ 1403/06/31 فارغ‌التحصيل مي‌شوند. گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك مطابق فرم مندرج در صفحه 193 دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره ۲) را ارائه نمایند..

4. تصویر مدرك كارشناسي (ليسانس) و کارنامه ریز نمرات.

تبصره ۱- آن‌دسته از داوطلباني كه فارغ‌التحصيل دوره كارشناسي ناپيوسته مي‌باشند علاوه بر مدرك كارشناسي ناپيوسته مي‌بايست مدرك كارداني را نيز ارسال نمايند.

تبصره ۲ - كساني كه به دلائلي قادر به ارائه مدرك يا مدارك‌ مندرج در بندهاي 3 و 4 نمي‌باشند، لازم است گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك را ارسال نمایند.

5. تصویر شناسنامه و كارت ملي براي تطبيق مشخصات شناسنامه‌اي معرفي شده با مشخصات اطلاعات ارسالي از سوي سازمان.

6. تصویر گواهي به انضمام حكم كارگزيني مبني بر اينكه عضو هيات علمي(رسمي- قطعي) و (رسمي- آزمايشي) تابعه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري بوده كه به تأييد بالاترين مقام مسئول نيز رسيده باشد، براي آن‌دسته از افرادي كه از امتياز مربي در اين آزمون استفاده نموده‌اند.

تبصره: مربیان دانشگاه آزاد اسلامی تنها با معرفی‌نامه صادره از سوی مرکز جذب و امور هیات‌علمی این دانشگاه امکان بهره‌مندی از این سهمیه را دارا می‌باشند.

7. تصویر کلیه مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی، مدارک آزمون زبان.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با تحصیلات تکمیلی دانشگاه به شماره ۰۱۱۳۲۴۶۶۱۹۹ ( از ساعت 9 الی 12) تماس حاصل نمایید.

دریافت فرم پیوست دکتری (PDF)

دریافت فرم پیوست دکتری (WORD)

تاریخ انتشار: 13:29:31 1403/03/13