511 فراخوان طراحی داخلی و اجرای نگارخانه دانشگاه علوم و فنون مازندران «فراتر از خانه»

(گروه هنر و معماری دانشگاه علوم و فنون مازندران برگزار می کند)

این دوره فرصتی است برای شما دانشجویان، تا دانش و تلاش های خود را به شکل عملی، در محیطی که خود در آن زندگی می‌کنید به کار ببندید و خلاقیت‌ خود را به نمایش بگذارید. شما زمان زیادی را در دانشگاه زندگی می کنید که بخش‌اصلی روز، وقت طلایی زندگی و حتی دوره طلایی عمرتان است. "پس‌دست به کارشو، خلق کن، اون طوری که خودت میخوای، تو واقعا یک هنرمند یا همون خالقی. به فضاهات روح بده و لذت ببر از لحظه لحظه ی عمرت".

ما می‌خواهیم یاد بگیریم، چطور با خلاقیت و استفاده از متریال‌های قدیمی که قسمتی از خانه های ما را اشغال کرده یا در انبارها خاک می خورد، فضایی زیبا و باب سلیقه ی خود خلق کنیم. نیازی به صرف هزینه‌های بالا نیست؛ تنها کافیست خلاقیت خود را به کار بگیرید و با جادوی هنر، محیطی شگفت‌انگیز خلق کنید. مواد دور ریختنی را به اشیاء جدید، با کارکردهای متفاوت تبدیل کنید. به عنوان مثال، می‌توانیم از چوب صندلی‌های آسیب‌دیده، میز، گلدان، پارتیشن‌، مبلمان جدید و شلف برای زیبا کردن فضا بسازیم. آیا ایده‌ای در ذهن دارید؟

رویداد فراتر از خانه را با طراحی و اجرای یک گالری هنری آغاز می‌کنیم. هیچ چیز سختی وجود ندارد؛ ما به شما کمک خواهیم کرد تا از چالش‌ها عبور کنید و فضایی دلنشین بسازید.

اهداف فراخوان

• پرورش خلاقیت و نوآوری دانشجویان در زمینه طراحی داخلی
  • آموزش عملی اجرای طرح‌ها
  • ایجاد فضای هنری جذاب و کاربردی برای دانشجویان و اساتید
  • ترویج استفاده مجدد از مصالح و کاهش ضایعات

محدوده طرح

طرح‌های شما می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

• طراحی دیوار
  • طراحی باکس نگهدارنده ماکت و مجسمه
  • طراحی دیوار کاذب یا پارتیشن: برای نمایش تابلوها
  • طراحی روشنایی
  • طراحی کف
  • طراحی قفسه
  • طراحی حجم های ثابت و معلق(آویزان از سقف)
  • طراحی بالکن

طراحی اتاق ورودی سالن نگارخانه

نکات مهم

• طرح‌ها باید منحصر به فرد، قابل اجرا و با توجه به مصالح موجود در دانشگاه طراحی شوند(تصاویر آن به متن فراخوان پیوست شده است).
  • طرح‌های برگزیده توسط هیات داوران انتخاب خواهند شد.
  • اجرای طرح‌ها توسط دانشجویان برگزیده و با راهنمایی اساتید انجام خواهد شد.
  • پلان با مقیاس یک درصد، شامل مبلمان و چیدمان فضایی طراحی‌شود.
  • فایل سه بعدی از کل فضا و دو مقطع با مقیاس یک درصد ارایه شود.
  • مقیاس و جزییات فنی مشخص‌شود.
  • شرکت در رویداد به شکل انفرادی ‌و گروهی امکان پذیر است.
  • شرکت برای همه دانشجویان و هنرجویان آزاد است.

مهلت ارسال طرح ها: ۱۹ مهر ۱۴۰۳

جوایز

به نفرات برتر جایزه و به همه ی دانشجویان راه یافته به دوره٫ لوح و گواهی معتبر اعطا خواهد شد.

اساتید داور

حسین خسروی٫ حجت امانی و وحید حیدر نتاج، سارا اسماعیل پور٫ الهام شهابی و فروغ عموئیان. اساتید راهنما

وحید حیدر نتاج٫ الهام شهابی٫ سارا اسماعیل پور و فروغ عموئیان.

فایل های خود را به ایمیل زیر ارسال فرمایید:

MUSTart&architecture@ustmb.ac.ir

دانلود فایل پیوست