231 گزارش مراسم روز دانشجو

مراسم روز دانشجو سال 98 در دانشگاه علوم فنون مازندران با استقبال گرم دانشجویان، اساتید و کارکنان برگزار گردید. در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط قاری بین المللی آقای علی آبادیان، ریاست محترم دانشگاه جناب آقای پروفسور ایرج مهدوی از حضور پرشور دانشجویان و ارج نهادن این روز بزرگ و گرامیداشت شهدای دانشجو تشکر و قدردانی نمودند. سپس حضرت آیت الله سلیمانی نماینده محترم مجلس خبرگان رهبری و رئیس هیأت موسس و امنای دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو و حضور دانشجویان جدیدالورود به سخنرانی پرداختند و دانشجویان را به حضور پرشور در تمامی عرصه های سیاسی و اجتماعی بنا به فرموده مقام معظم رهبری ترغیب نمودند. پس از آن، دکتر مهدی اسماعیل تبار روانشناس و مشاور رسانه ملی به سخنرانی در خصوص روابط دانشجویی و ایجاد انگیزه افزایی و اعتماد به نفس در دانشجویان پرداخت. در ادامه آقای گالش با نام هنری قارنلی به اجرای برنامه طنز پرداخت. در انتها از دانشجویان رتبه های برتر در حوزه های علمی و همچنین نفرات فعال در کانون‌های فرهنگی و بسیج دانشجویی، تقدیر به عمل آمد.

امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه

تاریخ انتشار: 14:42:11 1398/09/16