243 انتصاب رئیس بسیج اساتید
انتصاب رئیس بسیج اساتید

طبق حکم دکتر مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر علی طاهری آهنگر به عنوان مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون مازندران انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون مازندران با حضور مسئوول و معاونین سازمان بسیج اساتید استان مازندران و هیئت رئیسه دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون مازندران مراسم تکریم و معارفه مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه علوم و فنون مازندران در این دانشگاه برگزار شد.

دکتر مهدوی رئیس دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون مازندران ضمن خیر مقدم و تسلیت ایام، دانشگاه علوم و فنون مازندران را یکی از مهمترین دانشگاه های استان برشمرد و اظهار داشت: دانشگاه علوم و فنون مازندران اولین دانشگاه غیر انتفاعی استان است که میزبان دو شهید گمنام می باشد.

وی کسب رتبه نخست در جشنواره کشوری در حوزه  حلقه های علمی را از جمله افتخارات کانون بسیج اساتید دانشگاه علوم و فنون مازندران برشمرد.

مسئوول سازمان بسیج اساتید استان مازندران نیز ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، با تقدیر از زحمات دکتر مهدوی ریاست دانشگاه علوم و فنون مازندران پیرامون فعالیت های اخیر این کانون اظهار داشت: بشریت مدیون امام حسین است و اگر قیام عاشورا نبود انسانیت دچار چالشی عظیم می‌شد.

دکتر رحمت عباس تبار با اشاره به اینکه مسئولیت ها و سمت ها به هیچ وجه پایدار نیستند و باید به نوعی هدایت شوند که در راه خدمت به اسلام و مسلمین و مردم به کار گرفته شود افزود: بسیج اساتید، بسیج دانشجویی، بسیج کارکنان و دیگر مجموعه ها باید به نوعی کار کنند که صدایی واحد از آن‌ها برخواسته شود و در این راه نباید به سابقه و عضویت اساتید در بسیج توجه شود؛ چرا که تفکر بسیجی در همه زمینه ها پسندیده و مورد احترام است.

مسئول سازمان بسیج اساتید استان مازندران تصریح کرد: جدیت در کار یکی از خطوط قرمز سازمان بسیج اساتید استان مازندران می باشد کار همیشه باید در میان روابط و دوستی‌ها مقدم گردد البته در کنار این جدیت باید لطافت انقلابی و روحیه دینی هم به آن ضمیمه گردد.

دکتر عباس تبار ضمن تاکید بر انسجام بسیجیان در دانشگاه، بیان کرد: از کانون ها این انتظار می رود به صورت جهادی، مبتکرانه، نو آورانه به طرح مباحث مختلف و حل مشکلات استان بپردازند و در عین حال به برنامه کلی ابلاغی سازمان نیز توجه نمایند.

مسئول بسیج اساتید استان مازندران با بیان اینکه اساتید بسیجی به عنوان فرماندهان جنگ نرم باید به عنوان محوریت تمامی اندیشه ها قرار گیرد افزود: بسیج اساتید باید به عنوان بازوی توانمند دانشگاه عمل کند و رئیس دانشگاه باید اساتید بسیجی را به عنوان یک حامی قدرتمند در کنار خود حس نماید و در راه مدیریت دانشگاه دغدغه ای با وجود بسیج اساتید نداشته باشد.

در پایان دکتر رحمت عباس تبار گفت: نگاه کلان سازمان بسیج اساتید در کشور و استان نگاهی حل المسائلی می باشد و از این دانشگاه و بسیج اساتید این دانشگاه انتظار می رود یک مسئله اصلی و مهم دانشگاه و یا استان را حل نماید.

گفتنی است: در این مراسم آقای دکتر طاهری به عنوان مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون مازندران معارفه و از زحمات دکتر مهدوی مسئول سابق این کانون تقدیر شد.

دانلود فایل پیوست

تاریخ انتشار: 10:26:5 1398/06/17