393 به مناسبت هفته پژوهش معاونت پژوهشی و فناوری برگزار میکند:
معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم و فنون در هفته پژوهش برنامه های ذیل را ارئه می کند.
افتتاحیه هفته پژوهش

1. روز یک شنبه 25/9/97: سخنرانی پروفسور مهدوی ریاست دانشگاه و دکتر حمید قاسم نژاد مدیر عامل شرکت فومن شیمی (مکان برگزاری: سالن صمیمی- ساعت 10 صبح).
2. روز دو شنبه 26/9/97 : برگزاری مسابقه های (صندلی مقوائی، موشک آبی و مکعب روبیک) توسط انجمن های علمی، به همراه جوایز ارزنده (مکان برگزاری: حیاط دانشگاه).
3. روز سه شنبه 27/9/97: ارائه ایده گروه های استارت آپ مرکز رشد و کار آفرینی با حضور هیئت داوران و اهدای جوایز.
4. روز چهارشنبه 28/9/97: ارائه سمیناری تحت عنوان (مدیریت و طراحی زنجیره تأمین یکپارچه) توسط جناب دکتر مهدی امیری عارف از دانشگاه بوردو فرانسه (مکان برگزاری: سالن دفاعیه دانشگاه – ساعت 14)

از تمام اعضای هیئت علمی، دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی جهت شرکت در تمام برنامه های مذکور دعوت به عمل می آید.

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم و فنون مازندران

تاریخ انتشار: 14:26:4 1397/09/21