مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود روز سه شنبه مورخ 97/7/17 با حضور اعضای محترم هیأت مؤسس، هیأت رئیسه، کارکنان و دانشجویان برگزار گردید.
13:41:36 1397/07/18

نشست کمیته برگزاری دوازدهمین کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات کشور

نشست کمیته برگزاری دوازدهمین کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات کشور روز پنجشبه مورخ 97/07/12 اولین نشست کمیته برگزاری دوازدهمین کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات کشور با حضور پروفسور مهدوی امیری رئیس انجمن ایرانی تحقیق در عملیات در دفتر ریاست محترم دانشگاه برگزار گردید.
7:51:53 1397/07/15

پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت سال تحصیلی جدید

پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت سال تحصیلی جدید خداوند بزرگ را سپاسگزاریم که بار دیگر توفیق حضور در فصل دانش و آگاهی را برای ما مهیا نمود ؛ تقارن بهار علم و دانش ، با هفته دفاع مقدس که سرشار از خاطرات رشادت و فداکاری فرزندان دلیر این مرز و بوم است را پاس می داریم . اینجانب فرارسیدن سال تحصیلی جدید را به تمامی دانشگاهیان، دانشجویان و علی الخصوص دانشجویان جدیدالورود عزیز تبریک عرض می نمایم. امیدوارم به یاری همکاران گرامی در دانشگاه علوم و فنو ...
12:44:35 1397/07/10