اطلاعیه شماره 3 آموزش مجازی

قابل توجه کلیه اساتيد محترم دانشگاه،با سلام و احترام پیرو اطلاعیه شماره ۲، بدينوسيله به اطلاع میرساند جهت برگزاری کلاسهای آموزش مجازی، لطفا حداكثر تا ۸ فروردین ۹۹ نسبت به نصب و فراگیری نرم افزار Webex meet اقدام نمايند. بدين منظور نرم افزار مورد نياز ، راهنماي نصب و كار با نرم افزار در پيوست آمده است. لذا ضروري است اساتيد محترم در ساعت مربوط به كلاسهاي خود از ۱۶ فروردین در سیستم انلاين شده و ا ...
22:59:8 1398/12/26

اطلاعیه شماره 2 آموزش مجازی

اطلاعیه شماره 2 آموزش مجازی استاد گرامی، با توجه به عدم امکان برگزاری کلاسها بدلیل مقابله با شیوع ویروس کرونا و ضرورت استقرار سامانه آموزش مجازی،خواهشمداست حداکثر تا تاریخ 99/1/10 نسبت به تهیه و بارگذاری محتوای آموزشی در قالب پاورپوینت ترجیحا به همراه صدا اقدام فرمایید.آدرس سامانه برای بارگزاری فایلها و فیلم آموزشی جهت استفاده از سامانه در همین وب سایت طی چند روز آینده اعلام می شود.
11:54:52 1398/12/24

برگزاري دوره هاي مجازي و ارائه محتوي درسي

به منظور جلوگيري از شيوع ويروس كرونا و حفظ سلامت دانشجويان محترم، در راستاي اجراي مطلوب برنامه های اموزشی، معاونت اموزشی و پژوهشی دانشگاه تصميماتي را براي برگزاري دوره هاي مجازي و ارائه محتوي درسي براي دانشجويان اتخاذ كرده است، كه چگونگي عملكرد سيستم مجازي از طريق همین سايت دانشگاه ( به آدرس http://www.ustmb.ac.ir) به اطلاع اساتيد و دانشجويان مي رسد .
18:22:46 1398/12/23

تبریک به چهره برتر سال 98مازندران در زمینه علمی پرفسور ایرج مهدوی

تبریک به چهره برتر سال 98مازندران در زمینه علمی پرفسور ایرج مهدوی اعضاي هیات موسس، هیات امنا، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه اين افتخار را به رئيس محترم دانشگاه علوم و فنون مازندران تبريك عرض مينمايند و آرزومند كسب افتخارات ديگري براي ايشان هستند.
18:17:53 1398/12/21

جلسه ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم و فنون مازندران

جلسه ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم و فنون مازندران جلسه مدیریت بحران دانشگاه علوم و فنون مازندران در روز شنبه مورخ ۱۰ اسفند ۹۸ در دفتر ریاست دانشگاه و با حضور معاونین و مدیران دانشگاه تشکیل گردید.در این جلسه اجرای دستورالعمل مصوب و ابلاغی ستاد استانی در خصوص راهکارهای مقابله با ویروس کرونا و پیشگیری های علمی مورد تاکید واقع شد.
15:34:4 1398/12/10