کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم های فتوولتاییک

کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم های فتوولتاییک اولین دوره دو روزه کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم های فتوولتاییک بهمراه ارزیابی اقتصادی توسط شرکت مهندسی درخشان طرح، مورخ 28 و 29 بهمن ماه سال 1398 در دانشگاه علوم و فنون مازندران برگزار گردید.حامیان این دوره:وزارت نیرو ، سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا)وزارت علوم، تحقیقات و فناوریپارک علم و فناوری استان سمنان و مازندرانانجمن انرژی های تجدیدپذیر ایران
9:3:38 1398/11/30

دیدار از خانوادۀ شهید عسکری نژاد به مناسبت گرامیداشت روز مادر

دیدار از خانوادۀ شهید عسکری نژاد به مناسبت گرامیداشت روز مادر ملاقات هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه با خانوادۀ معظم شهید مهدی عسکری نژاد در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و عرض تبریک و تهنیت به مناسبت روز مادر.
8:58:48 1398/11/29

افتخارات تیم بدمینتون

افتخارات تیم بدمینتون کسب مقام دوم تیمیمدال نقره انفرادی توسط آقای امیرحسین حسین زادهمدال برنز انفرادی توسط آقای البرز میدانیهمچنین کسب سهمیه المپیاد وزارت علوم سراسر کشور را به خانواده بزرگ علوم و فنون مازندران تبریک می گوییم.
13:11:43 1398/11/15

مراسم بزرگداشت سردار شهید سلیمانی

مراسم بزرگداشت سردار شهید سلیمانی مراسم بزرگداشت سردار شهید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی در روز دوشنبه مورخ 98/10/16 در نمازخانه دانشگاه با حضور جمع کثیری از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار گردید. این مراسم با مداحی حاج صادق برزگران، مداح اهل بیت آغاز و با سخنرانی پروفسور میر مهدی سید اصفهانی عضو محترم هیات موسس دانشگاه ادامه پیدا کرد.
10:35:14 1398/10/17