انتخاب

جناب آقای مهندس یوسف عسکری نژادعضو محترم هیأت مؤسس و امناء دانشگاه علوم و فنون مازندرانحسن انتخاب جنابعالی را بعنوان بازرس اتحادیه دانشگاه های غیرانتفاعی و غیر دولتی کشور تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون شما را از خداوند بزرگ مسئلت داریم."هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه علوم و فنون مازندران"
9:31:29 1397/12/25

اضافه شدن شماره های جدید به سیستم مخابرات دانشگاه

9:51:44 7/4/1394

اعزام دانشجویان به دانشگاه IIT Madras

اعزام دانشجویان به دانشگاه IIT Madras قابل توجه دانشجویان رشته MBAدانشجویانیکه علاقه مند به اعزام به دانشگاه IIT مدرس کشور هندوستان بصورت مهمان برای یک نیمسال تحصیلی یا بیشتر می باشند، ضروری است که فرم پیوست را تکمیل نموده و همراه با یک درخواست به آدرس ایمیل دانشگاه (info@ustmb.ac.ir) ارسال نمایند.
9:26:55 11/9/1393

برگزاری نماز جماعت

نماز جماعت ظهر و عصر همه روزه رأس ساعت 12 به اقامت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحیان در نمازخانه دانشگاه برگزار می­باشد.
19/7/1391