کمپین من ارزشمند

کمپین من ارزشمند :anger: روز سه شنبه مورخ 98/2/3 کمپینی به مناسبت هفته ی سلامت جوان با حضور کارشناسان و پزشکان از معاونت بهداشتی بابل با شعار « من ارزشمند» و با موضوع با مراجعه به پایگاه و مراکز خدمات جامع سلامت، از سلامت جسمی،روانی،اچتماعی خودآگاه شویم، با همکاری کانون دانشجویی هلال احمر و کانون دانشجویی سلامت و روان دانشگاه علوم و فنون مازندران برپا گردید.:an
14:1:16 1398/02/03

روز جهانی زمین پاک

روز جهانی زمین پاک روز دوشنبه مورخ 98/2/2 کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز جهانی زمین پاک، با حضور مسئولین دانشگاه و دانشجویان فعال در این عرصه، اقدام به پاکسازی محوطه بیرون دانشگاه نمودند.
14:45:21 1398/02/02

حضور ریاست محترم جمعیت هلال احمر شهرستان بابل در دانشگاه

حضور ریاست محترم جمعیت هلال احمر شهرستان بابل در دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 1398/1/28 سرکار خانم لیلی احمدی معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان مازندران به همراه رییس جمعیت هلال احمر شهرستان بابل پس از بازدید از ایستگاه جمع آوری کمک های دانشجویی دانشگاه علوم و فنون مازندران برای مردم سیل زده کشور، در دفتر ریاست دانشگاه حضور یافتند. در این نشست صمیمی که به مناسبت روز جوان برگزار گردید پس از بحث و تبادل نظر از دبیر و اعضای کانون هلال احمر دانشگاه ب ...
14:44:24 1398/01/31

تغییر تاریخ آزمون

قابل توجه دانشجویان محترمبا سلام و احترامبه اطلاع می رساند بدلیل برگزاری آزمون ارشد در تاریخ های 23 و 24 خرداد، آزمون های پایان نیمسال 972 روزهای 22 و 23 خرداد با حفظ ساعت به روزهای 3 و 4 تیر ماه انتقال یافته اند.با تشکر
11:58:7 1398/01/31

بازدید از خانواده شهید مهدی عسکری نژاد

بازدید از خانواده شهید مهدی عسکری نژاد بازدید رئیس دانشگاه و هیات همراه از خانواده شهید مهدی عسکری نژاد:در این بازدید رئیس دانشگاه ضمن تقدیر از خانواده شهید عسکری نژاد و ارج نهادن مقام شهدا در حفظ و اعتلای نظام جمهوری اسلامی ایران ، حلول سال جدید را خدمت والدین شهید تبریک گفتند و با استماع خاطرات شهید توسط والدین گرامی ، اموزنده های شهید را الگوی جوانان در مسیر تلاش و ایثار دانستند.
14:12:5 1398/01/03