کسب مدال طلا

کسب مدال طلا آقای محمد حاجی آقاتبار دانشجوی رشته صنایع موفق شد در مسابقات تورنمنت ورزشی کیک بوکسینگ آذربایجان شوروی مدال طلا کسب نمایند، دانشگاه علوم و فنون این افتخار را به ایشان و خانواده محترمشان تبریک عرض نموده و از خداوند منان موفقیت های بیشتری را برای ایشان آرزومنداست.
10:21:21 1398/08/21

جلسه شورای رشد و فناوری دانشگاه

جلسه شورای رشد و فناوری دانشگاه جلسه شورای رشد و فناوری دانشگاه روز دوشنبه مورخ ۲۰ آبان در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل گردیدو موضوعات مرتبط با واحد های فناوری و شرکت های دانش بنیان مورد بحث و تبادل نظر واقع گردید.ضمنا در این جلسه بیانیه آقای یوسف عسکری نژاد نماینده محترم هیات موسس در خصوص ضرورت توسعه علمی دانشگاه قرائت شد.
13:6:59 1398/08/20

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه روز یکشنبه مورخ ۱۹ آبان در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل گردید و موضوعات مرتبط با جشن دانشجویان جدید الورود و برنامه گرامیداشت روز دانشجو مورد بحث و تبادل نظر واقع گردید.
12:41:50 1398/08/20

تبریک به جناب آقای دکتر محمد رضا امید خواه

12:36:9 1398/08/14

ملاقات ریاست دانشگاه با اعضای هیات علمی