تعطیلی دانشگاه تا آخر هفته

با سلام به اطلاع دانشجویان عزیز و اساتید محترم میرساند، به منظور پیشگیری و مراقبت های پزشکی در مقابله با ویروس کرونا فعالیت های آموزشی دانشگاه تا پایان هفته تعطیل است.
7:16:45 1398/12/04

کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم های فتوولتاییک

کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم های فتوولتاییک اولین دوره دو روزه کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم های فتوولتاییک بهمراه ارزیابی اقتصادی توسط شرکت مهندسی درخشان طرح، مورخ 28 و 29 بهمن ماه سال 1398 در دانشگاه علوم و فنون مازندران برگزار گردید.حامیان این دوره:وزارت نیرو ، سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا)وزارت علوم، تحقیقات و فناوریپارک علم و فناوری استان سمنان و مازندرانانجمن انرژی های تجدیدپذیر ایران
9:3:38 1398/11/30

دیدار از خانوادۀ شهید عسکری نژاد به مناسبت گرامیداشت روز مادر

دیدار از خانوادۀ شهید عسکری نژاد به مناسبت گرامیداشت روز مادر ملاقات هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه با خانوادۀ معظم شهید مهدی عسکری نژاد در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و عرض تبریک و تهنیت به مناسبت روز مادر.
8:58:48 1398/11/29

افتخارات تیم بدمینتون

افتخارات تیم بدمینتون کسب مقام دوم تیمیمدال نقره انفرادی توسط آقای امیرحسین حسین زادهمدال برنز انفرادی توسط آقای البرز میدانیهمچنین کسب سهمیه المپیاد وزارت علوم سراسر کشور را به خانواده بزرگ علوم و فنون مازندران تبریک می گوییم.
13:11:43 1398/11/15