اعزام دانشجویان به دانشگاه IIT Madras

اعزام دانشجویان به دانشگاه IIT Madras قابل توجه دانشجویان رشته MBAدانشجویانیکه علاقه مند به اعزام به دانشگاه IIT مدرس کشور هندوستان بصورت مهمان برای یک نیمسال تحصیلی یا بیشتر می باشند، ضروری است که فرم پیوست را تکمیل نموده و همراه با یک درخواست به آدرس ایمیل دانشگاه (info@ustmb.ac.ir) ارسال نمایند.
9:26:55 11/9/1393

کسب رتبه اول جشواره ملی حلقه های علمی بسیج

کسب رتبه اول جشواره ملی حلقه های علمی بسیج کسب رتبه اول توسط آقای پروفسور ایرج مهدوی در اولین جشواره ملی حلقه های علمی بسیج اساتید کشور موفقیت و سربلندی را برای این استاد فرهیخه آرزومندیم .
9:45:27 22/5/1393

امضای سومین تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی

امضای سومین تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی امضای سومین تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی جهت دوره های تحصیلات تکمیلی مشترک با دانشگاه IIT Madras هند، پس از دانشگاه های IIT Kanpur هند و Hanyang کره جنوبی را به خانواده دانشگاه علوم فنون مازندران تبریک عرض می نماییم. مفاد این تفاهم نامه پس از تایید هیات امنای دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجرایی می گردد.
11:2:50 12/6/1392

برگزاری نماز جماعت

نماز جماعت ظهر و عصر همه روزه رأس ساعت 12 به اقامت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحیان در نمازخانه دانشگاه برگزار می­باشد.
19/7/1391