جلسه هیات امنا

جلسه هیات امنا یکصد و پنجاه و هشتمین جلسه هیات امنا دانشگاه در روز جمعه مورخ ۶ دی ماه ۹۸ در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل گردید.
11:44:35 1398/10/07

جلسه شورای دانشگاه

جلسه شورای دانشگاه سومین جلسه شورای دانشگاه در روز پنج شنبه مورخ ۵ دی ماه ۹۸ در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل گردید.در این جلسه ضمن بررسی اخرین وضعیت علمی دانشگاه ، رشته های جدید برای اخذ مجوز سال ۹۹ مطرح و تصمیم گیری شد.
10:36:35 1398/10/07

نشست هم اندیشی روسای دانشگاههای استان

نشست هم اندیشی روسای دانشگاههای استان حضور ریاست دانشگاه در نشست هم اندیشی با حضور نماینده محترم مقام معظم رهبری در استان و امام جمعه محترم بابل و روسای دانشگاههای استان به مناسبت گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه.
10:19:13 1398/10/01

بازدید دکتر سهراب صمیمی از دانشگاه علوم و فنون مازندران

11:16:13 1398/09/24

نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری پنجمین فن بازار استانی

نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری پنجمین فن بازار استانی دانشگاه علوم و فنون مازندران به همراه یکی از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه در این نمایشگاه حضور پیدا نمودند. در طول زمان برگزاری غرفه دانشگاه افتخار میزبانی از معاون وزیر و قائم مقام مرکز تحقیقات مخابرات کشور آقای دکتر نوروزی، استاندار محترم آقای مهندس حسین زادگان، مدیرکل فناوری اطلاعات استان آقای مهندس طهماسبی و مدیرکل ثبت احوال استان از غرفه را داشته است.
13:29:49 1398/09/23