استاد نمونه مهندسی صنایع، رییس دانشگاه شد

دکتر ایرج مهدوی، استاد رشته مهندسی صنایع، به عنوان رییس دانشگاه علوم و فنون مازندارن منصوب شد.انجمن مهندسی صنایع ایران، این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و در این مسئولیت جدید برای ایشان آرزوی موفقیت می نماییم.بنابر این گزارش، پروفسور مهدوی یکی از 13 استاد برگزیده و نمونه کشوری در سال 95 بود که از سوی وزیر علوم مورد تقدیر قرار گرفتند.
8:7:25 13/9/1396

انتصاب پروفسور ایرج مهدوی بعنوان ریاست جدید دانشگاه علوم و فنون مازندرانجدید

انتصاب پروفسور ایرج مهدوی بعنوان ریاست جدید دانشگاه علوم و فنون مازندران طي مصوبه هيات امناى دانشگاه علوم و فنون مازندران در جلسه مورخ ٩٦/٩/٢با استعفاى رئيس دانشگاه جناب آقاى دكتر عبدالرضا شيخ الاسلامى موافقت به عمل آمد. اعضاى هيات امنا ضمن تشكر و قدر دانى از زحمات آقاى دكتر شيخ الاسلامى در دوره تصدى براى ايشان آرزوى توفيق روزافزون داشتند. در همين جلسه جناب آقاى پروفسور ايرج مهدوى ، معاون آموزشى دانشگاه با راى تمامى اعضاى هيات امنا به عنوان رئيس جديد دانشگاه برگزيد ...
8:3:41 11/9/1396

جشن 16 آذر

8:3:26 11/9/1396

موفقیت تیم استارتاپ دانشگاه علوم وفنون

13:6:45 15/8/1396

جلسه معارفه دانشجویان جدید

جلسه معارفه دانشجویان جدید جلسه معارفه دانشجویان جدید ساعت ۱۰صبح روز چهارشنبه ۱۲ مهر با سخنرانی حضرت ایت الله سلیمانی نماینده مقام معظم رهبری و رئیس هیات امنای دانشگاه برگزار می شود . از کلیه دانشجویان جدیدالورود جهت شرکت دعوت بعمل می اید.
7:48:14 12/7/1396