مراسم تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دانشگاه علوم و فنون مازندران

مراسم تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دانشگاه علوم و فنون مازندران مراسم تکریم از جناب آقای دکتر عبدالرضا شیخ الاسلامی و معارفه جناب آقای پروفسور ایرج مهدوی با حضور اعضای هیأت مؤسس و امنای دانشگاه و مسئولین کشوری، استانی و شهرستانی روز چهارشنبه مورخ 96/9/22 برگزار گردید.
15:44:26 22/9/1396

مدیر دفتر ارتباط با صنعت

مدیر دفتر ارتباط با صنعت طی حکمی از سوی پروفسور ایرج مهدوی ریاست محترم دانشگاه علوم و فنون مازندران، جناب آقای دکتر محسن پورفلاح عضو هیات علمی گروه مکانیک در تاریخ 96/9/18 به سمت مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه منصوب گردیدند.
9:22:51 20/9/1396

معاون جدید آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم و فنون مازندران

معاون جدید آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم و فنون مازندران طی حکمی از سوی پروفسور ایرج مهدوی ریاست محترم دانشگاه علوم و فنون مازندران، جناب آقای دکتر جواد رضائیان زیدی عضو هیأت علمی و دانشیار گروه مهندسی صنایع در تاریخ 96/9/18 به سمت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب گردیدند.
13:3:26 19/9/1396

برگزاری جشن روز دانشجو

برگزاری جشن روز دانشجو به مناسبت میلاد پر خیر و برکت پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد مصطفی (ص) و ولادت موسس مذهب جعفری امام جعفر صادق (ع) و همچنین گرامیداشت روز دانشجو ، مراسمی با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای پروفسور مهدوی و اعضاء محترم هیات علمی و کارکنان و با حضور پرشور دانشجویان در سالن مهندس صمیمی برگزار شد ، در این مراسم ابتدا آیاتی از کلام الله مجید توسط قاری کشوری آقای کبیری قرائت شد و پس از نواخته شدن ...
12:20:9 16/9/1396

انتخاب 3 پژوهشگر برتر استان در رشته فنی و مهندسی ازدانشگاه علوم و فنون مازندران(بابل) پروفسور ایرج مهدویدکتر جواد رضائیان و دکتر حامد فضل الله تبار بعنوان پژوهشگران برتر از دانشگاه علوم وفنون مازندراندانشگاه علوم وفنون این افتخار را به این عزیزان تبریک گفته و توفیق روز افزون را برایشان ارزومندیم.
22:30:40 15/9/1396