انتصاب معاونت پژوهشی و فناوری

انتصاب معاونت پژوهشی و فناوری طی حکمی از سوی پروفسور ایرج مهدوی ریاست محترم دانشگاه علوم و فنون مازندران، جناب آقای دکتر محسن پورفلاح عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک در تاریخ 97/5/27 به سمت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه منصوب گردیدند.
10:38:41 1397/05/29

مراسم تودیع و معارفه فرمانده بسیج دانشجویی

مراسم تودیع و معارفه فرمانده بسیج دانشجویی روز شنبه مورخ 97/5/13 در مراسمی با حضور سرگرد قاسمی مسئول بسیج دانشجویی شهرستان بابل و پروفسور ایرج مهدوی ریاست دانشگاه، آقای سید محمد موسوی فرمانده سابق بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و فنون مازندران تودیع و آقای علی آهنگر به عنوان فرمانده جدید معرفی گردید.
10:42:45 1397/05/14

بازدید حضرت آیت اله سلیمانی رئیس هیأت مؤسس و امنای دانشگاه از پروژه در حال ساخت مقبره شهدای گمنام بازدید حضرت آیت اله سلیمانی رئیس هیأت مؤسس و امنای دانشگاه از پروژه در حال ساخت مقبره شهدای گمنام
11:43:48 1397/05/02

ارتقاء مرتبهجدید

ارتقاء مرتبه جناب آقای دکتر بابک شیرازی عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی صنایع بدینوسیله ارتقاء جنابعالی را به مرتبه دانشیاری تبریک و تهنیت عرض نموده و از خدواند متعال توفیق روز افزون شما را آرزومندیم.
10:0:31 1397/05/01

دستاوردی دیگر برای دانشگاه علوم و فنون مازندران در حوزه آموزشی

دستاوردی دیگر برای دانشگاه علوم و فنون مازندران در حوزه آموزشی با توجه به توسعه سیستم های نوین آموزشی و نیاز به برخورداری از تکنولوژی های روزآمد دنیا در حوزه آموزش های مجازی و استفاده از بستر شبکه، دانشگاه علوم و فنون مازندران نیز طی چندین ماه کار فشرده و بهره گیری از توانمندی نیروهای متخصص خود، سیستم آموزش های مجازی (LMS) دانشگاه را با قابلیت های ویژه آموزشی به بهره برداری رساند. این سیستم که ازاین پس دانشگاه را قادر به برگزاری کلاس های از راه دورمیکند، ...
13:41:59 1397/04/26