مراسم کاشت نهال در محوطه دانشگاه به مناسبت روز درختکاری

مراسم کاشت نهال در محوطه دانشگاه به مناسبت روز درختکاری کانون فرهنگی هنری ریشه بمناسبت روز درختکاری تعدادی نهال تهیه نموده که به دست مسئولین،کارکنان و دانشجویان در محوطه ی دانشگاه کاشته شد.
9:37:36 1396/12/22

مراسم زیارت عاشورا در جوار قبور مطهر شهدای گمنام

مراسم زیارت عاشورا در جوار قبور مطهر شهدای گمنام آخرین مراسم هفتگی زیارت عاشورا در سال 96 در جوار قبور مطهر شهدای گمنام با حضور مسؤلین، اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار گردید.
9:7:37 1396/12/22

برپایی نمایشگاه عکس یک فریم زندگی

برپایی نمایشگاه عکس یک فریم زندگی کانون فرهنگی هنری ریشه نمایشگاه عکس با عنوان یک فریم زندگی در دو بخش عکس با دوربین و عکس با موبایل، از تاریخ ۷ اسفند لغایت ۹ اسفند ۱۳۹۶ در سالن مرحوم صمیمی دانشگاه علوم و فنون مازندران برگزار نمود.این نمایشگاه با حضور مسئولین دانشگاه، اساتید مطرح عکاسی استان و کشور و همچنین استقبال کم نظیر دانشجویان همراه بود. در روز پایانی نمایشگاه نیز به رسم احترام، لوح تقدیر و گواهینامه شرکت در نمایشگاه به ...
14:15:44 1396/12/12