2240 اعطای وام قرض الحسنه مهر ایران
اعطای وام قرض الحسنه مهر ایران

قابل توجه دانشجویان گرامی، دانشگاه در نظر دارد؛ جهت رفاه حال دانشجویان، متقاضیان وام  شهریه را با شرایط درج شده در زیر به بانک قرض الحسنه مهر ایران شعبه میدان کشوری معرفی نماید:

1. تخصیص وام برای دانشجویان کارشناسی تا سقف 500میلیون ریال با تعداد اقساط 36  ماهه.

2. تخصیص وام دانشجویان ارشد تا سقف 400میلیون ریال با تعداد اقساط 30ماهه.

3. تخصیص وام دانشجویان دکتری  تا سقف یک میلیارد و پانصد میلیون ریال با تعداد اقساط 48 ماهه.

4. کارمزد وام  4% می باشد.

5. کلیه امورات اداری مربوط، از قبیل افتتاح حساب، تشکیل پرونده و معرفی ضامن در بانک قرض الحسنه مهر ایران بعهده دانشجو می باشد.

6.صدور معرفی نامه اخذ وام دانشجویان متقاضی ، از سوی واحد حسابداری دانشگاه می باشد .

7. وام اشاره شده، از نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402  قابل پرداخت می باشد.

8. وام مذکور به صورات اعتباری بوده و برای دانشجو قابل برداشت نمی باشد و در هر نیمسال به عنوان شهریه آن نیمسال از سوی بانک به حساب دانشگاه واریز می گردد.

تاریخ انتشار: 10:01:55 1402/08/20