492 اجرای طرحهای پژوهشی در دانشگاه علوم و فنون مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم و فنون 15 طرح پژوهشی در دانشگاه علوم و فنون مازندران اجرا شد.

عبدالرضا شیخ الاسلامی در گفت ‌و گو با خبرنگار فارس در شهرستان بابل اظهار کرد: دانشگاه علوم و فنون مازندران نخستین دانشگاه غیردولتی است که 25  سال قبل تاسیس شد.

وی افزود: این دانشگاه با همت 9 نفر هیئت موسس در دوره تحصیلات تکمیلی کار خود را آغاز کرد و با توصیه وزارت تحقیقات و فنآوری موفق به پذیرش دانشجوی دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی شد.

رئیس دانشگاه علوم و فنون مازندران با اشاره به اینکه رشته‌های این دانشگاه مطابق با نیازهای کشور و استان است، تصریح کرد: یکی از امتیازات مهم این دانشگاه توجه ویژه به زبان انگلیسی دانشجویان است که این مهم سبب جذب بهتر دانشجویان به بازار کار داخلی و خارجی شده است. شیخ الاسلامی از همکاری مشترک بین دانشگاه علوم و فنون مازندران با دانشگاه‌های مطرح هندوستان با موافقت هیئت امنا برای رشته دکتری در صورت اخذ مجوز از وزارت علوم خبر داد و خاطرنشان کرد: به سبب اهمیت این دانشگاه در عرصه بین‌المللی دانشجویان این دانشگاه از بورسیه خارج کشور بهره‌مند می‌شوند.
این مسئول ادامه داد: با وجود کاهش دانشجو امسال افزایش چهار درصدی پذیرش دانشجو داشتیم که تعداد دانشجویان ما به سه هزار نفر رسید.

وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم و فنون مازندران گفت: ساختمان آموزشی این دانشگاه به مساحت پنج هزار متر مربع با امکانات لازم با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال در دست اقدام است که طبقه اول آن امسال به بهره‌برداری رسید.
وی کلنگ‌زنی مجموعه ورزشی دانشگاه را از دیگر پروژه‌های این دانشگاه برشمرد و افزود: سالن ورزشی این مجموعه به مساحت هزار متر مربع با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی کلنگ‌زنی شد.
رئیس دانشگاه علوم و فنون مازندران از ارتباط خوب صنعتی این دانشگاه با دانشگاه‌های مطرح داخلی و خارجی خبر داد و اضافه کرد: مشارکت در پروژه نیروگاه برق نکا، بررسی و رفع مشکلات نرم‌افزاری به کمک اساتید خارج کشور، مشارکت با شرکت برق غرب استان در حوزه پایش و کیفیت توان، مشارکت با شرکت توانیر کشور و عقد پروژه سامانگر کیفیت برق کشور، عقد قرارداد با شرکت گاز، ایران خودرو، مخابرات، صنایع و معادن و بازرگانی از اهم فعالیت‌های پژوهشی این دانشگاه است.
شیخ الاسلامی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم و فنون تنها دانشگاهی است که دارای استاد تمام و پرفسور در بین دانشگاه‌های غیر دولتی هستند، ادامه داد: تعامل خوبی در حوزه علمی با دانشگاه هانیانگ کره کره جنوبی و دانشگاه IIT  مدرس و کانپور هندوستان داریم و سالانه پنج دانشجوی این دانشگاه رایگان به مدت 6 ماه تا یک سال بر اساس قراردادی که با دانشگاه iit مدرس هندوستان که رتبه 300 جهانی دارد اعزام می‌شوند که مورد استقبال دانشجویان نخبه و سبب ارتقا وضعیت علمی دانشجویان ممتاز ما می‌شود.

وی از وجود آزمایشگاه مجهز به سیستم هوشمند این دانشگاه خبر داد و افزود: با این ظرفیت توانستیم پروژه مشترکی با اساتید دانشگاه علوم پزشکی در خصوص تاثیر پالس‌های الکتریکی بر روی استخوان انسان آغاز کنیم که بر روی موش سوری در حال انجام است. رئیس دانشگاه علوم و فنون مازندران با اشاره به اینکه 80 درصد فارغ
التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار می‌شوند، ادامه داد: ‌دانشجویان دانشگاه علوم و فنون امید به زندگی و شغل آینده بالایی دارند.

دکتر شیخ الاسلامی بیان کرد: امسال 10 نفر از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در رشته دکتری و 232 نفر از فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های دولتی پذیرفته شدند که 40 درصد آنها جذب دانشگاه‌های معتبر چون شریف، تهران، امیرکبیر، تربیت مدرس، شیراز و علم وصنعت و ...شدند.

این مسئول با اشاره به اینکه 30 نفر از دانشجویان ما موفق به اخذ بورسیه برای مقطع دکتری از کانادا، آمریکا، استرالیا و کشورهای اروپایی شدند، خاطرنشان کرد: در این دانشگاه 29 رشته مهندسی داریم که شامل یک رشته دکتری، 15 رشته کارشناسی ارشد، 10 رشته کارشناسی پیوسته و سه رشته کارشناسی ناپیوسته که 50 درصد آنها خانم‌ها هستند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 15 استاد خارجی از دانشگاه علوم و فنون مازندران  بازدید داشتند و تدریس نمودند، تصریح کرد: اجرا 15 طرح پژوهشی از جمله فعالیت این دانشگاه در بحث آموزشی و پژوهشی است.

رئیس دانشگاه علوم و فنون مازندران از چاپ بیش از 300 مقاله ISIدرمجلات بین‌المللی خبرداد و گفت: بیش از 100 مورد سخنرانی در مجامع بین‌المللی داشتیم ضمن اینکه طرح‌های پژوهشی زیادی نیز اجرا شد و پژوهشگران ما از برترین‌های کشور و استان هستند.

این مسئول اعزام هر ساله دانشجویان به اردوی راهیان نور، شرکت دانشجویان در اردوی جهادی، کسب رتبه کشوری در مسابقات نماز و قرآن، کسب رتبه نخست کشوری در جشنواره حلقه‌های علمی بسیج اساتید کشور را از جمله فعالیت فرهنگی این دانشگاه برشمرد.

تاریخ انتشار: 9:56:2 22/7/1394