89 دفتر چه انتخاب رشته و اطلاعات رشته های دانشگاه برای داوطلبان کنکور
دفتر چه انتخاب رشته و اطلاعات رشته های دانشگاه برای داوطلبان کنکور

ضمن عرض تبریک به داوطلبان و آرزوی موفقیت برای آنها، به اطلاع می رسانیم که انتخاب رشته برای دانشگاه علوم وفنون مازندران بر اساس سوابق تحصیلی می باشد و بهمین منظور ضروری است داوطلبان دقت لازم را داشته و در وب سایت سازمان سنجش به قسمت انتخاب رشته با سوابق تحصیلی مراجعه نمایند.
دفترچه های انتخاب رشته که شامل رشته های قدیمی و رشته های جدید دانشگاه علوم و فنون مازندران می باشد  در لینک ذیل قابل دریافت می باشد.
  • در دفترچه اول رشته های دانشگاه در صفحه 145 قابل دسترسی می باشد  که اطلاعات به شرح ذیل است.
  •  و رشته های جدید در صفحه 10 دفتر چه اصلاحیه می باشند که اطلاعات به شرح ذیل می باشد.

همچنین قابل ذکر است مطابق تصویر بالا در دفترچه اصلاحیه  ظرفیت دو رشته مهندسی صنایع و مهندسی کانپیوتر دانشگاه از 100 نفر به 140 نفر افزایش یافته است.

تاریخ انتشار: 9:38:35 1398/05/24