2605 دوازدهمین کنفرانس بین المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات
دوازدهمین کنفرانس بین المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات

دوازدهمین کنفرانس بین المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران در تاریخ های ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت در مجموعه رفاهی و اقامتی هتل میزبان بابلسر برگزار گردید.
پروفسور ایرج مهدوی رئیس دانشگاه و رئیس کنفرانس اظهار داشتند در این کنفرانس حضور استادان و دانشجویان از ۷۰ دانشگاه و همچنین مهمان های خارجی از ۱۰ کشور و نیز سخنرانان کلیدی از کشورهای امریکا، فرانسه و سوئد ، سطح علمی و تخصصی بالایی را برای کنفرانس ایجاد نموده اند.
مضافا سه کارگاه تخصصی هم توسط سه استاد ممتاز داخلی در زمینه های تحلیل پوششی داده ها، کاربرد تئوری بازی ها و داده کاوی ارائه گردید.
در حاشیه کنفرانس نمایشگاه تخصصی توسط سازمان های دولتی و شرکت های خصوصی برگزار کردید و اخرین دست اوردهای علمی و تحقیقاتی خود را در ۱۰ غرفه به نمایش گذاشته اند.

تاریخ انتشار: 11:16:55 1398/02/14