159 پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت سال تحصیلی جدید
پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت سال تحصیلی جدید

خداوند بزرگ را سپاسگزاریم که بار دیگر توفیق حضور در فصل دانش و آگاهی را برای ما مهیا نمود ؛ تقارن بهار علم و دانش ، با هفته دفاع مقدس که سرشار از خاطرات رشادت و فداکاری فرزندان دلیر این مرز و بوم است را پاس می داریم .

اینجانب فرارسیدن سال تحصیلی جدید را به تمامی دانشگاهیان، دانشجویان و علی الخصوص دانشجویان جدیدالورود عزیز تبریک عرض می نمایم.

امیدوارم به یاری همکاران گرامی در دانشگاه علوم و فنون مازندران بتوانیم سال پرباری را در حیطه های علمی ، فرهنگی در کنار هم بگذرانیم.

همانند سالهای گذشته ، افزایش کیفیت آموزشی، توسعه فضای پژوهشی و تعالی فضای فرهنگی از اهم برنامه های امسال خواهد بود.

همچنین موجب افتخار است که اعلام نمایم در اردیبهشت سال 98 دانشگاه علوم و فنون مازندران میزبان دوازدهمین کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات خواهد بود.

امیدوارم با برنامه ریزی های صورت گرفته و همراهی یکایک دانشگاهیان گرانقدر در سال جدید گامی موثر در پیشبرد اهداف کلان دانشگاه در راستای توسعه روزافزون میهن اسلامیمان برداریم.

دکتر ایرج مهدوی

تاریخ انتشار: 12:44:35 1397/07/10