پنجشنبه 27 مهر 1396 - Thursday, October 19, 2017
خبر خوان دانشگاه علوم و فنون مازندران
Skip Navigation Linksخانه >> اخبار دانشگاه >> مشاهده کامل اخبار

گزارش همایش ترافیک سفید

امروزه با توجه به جایگاه IT در جهان، کسب ثروت از طریق آن حائز اهمیت است لذا باید در جهت ایجاد اطلاعات در این زمینه گامهائی برداشت. در این راستا دانشگاه علوم و فنون مازندران با همکاری اداره کل فناوری و ارتباطات استان مازندران اقدام به برگزاری  همایش یک روزه ای تحت عنوان ترافیک سفید با محوریت کسب و کار اینترنتی نمود.

در این همایش آقای مهندس مدنی مدیر عامل شرکت راهکار سرزمین هوشمند از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در ارتباط با ایجاد درآمد از طریق تولید کلیپ های شخصی و انتشار آنها در فضای مجازی توضیحاتی دادند و برخی از تولید کنندگان برتر محتوی در جهان را معرفی نمودند.

این همایش به مدت دو ساعت به طول انجامید و در پایان رضایت کامل شرکت کنندگان را بهمراه داشت و امید است که در آینده شاهد برگزاری چنین همایشهای مفیدی در دانشگاه باشیم.

در پایان لازم است تشکر ویژه ای از آقای مهندس یدالله طهماسبی مدیر کل اداره ارتباطات و فناوری استان مازندران نمود که شخصا زحمات بی شائبه ای را در این راستا متحمل شده اند.

تاریخ ارسال : 12:10:27 30/9/1395

و سایر اخبار...
 گزارش بزرگداشت روز دانشجو
 نتایج سطح بندی 289 دانشگاه و موسسه غیر دولتی و غیرانتفاعی