دوشنبه 29 آبان 1396 - Monday, November 20, 2017

اطلاعیه مصاحبه دکتری 1396- زمان و مدارک لازم

بدینوسیله به اطلاع کلیه  داوطلبان پذیرفته شده مرحله اول ازمون دکتری سال 1396 میرساند، تاریخ مصاحبه  روز دوشنبه مورخ 28/03/1396  می باشد.

داوطلبان لازم است فرم پیوست را تکمیل و  به همراه تصویر فیش بانکی (مبلغ 1،000،000 ریال (یکصد هزار تومان) به حساب شماره 0106030281000 به نام دانشگاه علوم و فنون مازندران نزد بانک ملی شعبه مرکزی بابل) حداکثر تا تاریخ 22/03/1396  به آدرس ind@ustmb.ac.ir   ارسال نمایند.

مدارك لازم كه داوطلبان در روز مصاحبه باید همراه خود داشته باشند به شرح ذیل است:

1-      اصل مدرك كارشناسي ارشد (فوق ليسانس) یا کارنامه ریز نمرات .

تبصره - داوطلباني كه دانشجوي سال آخر دوره كارشناسي‌ارشد و يا دكتري حرفه‌اي بوده و حداكثر تا تاريخ 31/6/96 فارغ‌التحصيل مي‌شوند . اصل گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك مطابق فرم مندرج در صفحه 40 دفترچه راهنماي شركت در آزمون مذكور و يا فرم مندرج در صفحه 96 دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي.

2-      اصل مدرك كارشناسي (ليسانس) یا کارنامه ریز نمرات.

تبصره 1- آن‌دسته از داوطلباني كه فارغ‌التحصيل دوره كارشناسي ناپيوسته مي‌باشند علاوه بر اصل مدرك كارشناسي ناپيوسته مي‌بايست اصل مدرك كارداني را نيز ارائه نمايند

تبصره 2 - كساني كه به دلائلي قادر به ارائه اصل مدرك يا مدارك‌ مندرج در بندهاي 1 و 2 فوق نمي‌باشند، لازم است اصل گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك را به همراه داشته باشند.

3-      اصل شناسنامه و يا كارت ملي براي تطبيق مشخصات شناسنامه‌اي معرفي شده با مشخصات اطلاعات ارسالي از سوي اين سازمان

4-      اصل گواهي به انضمام حكم كارگزيني مبني بر اينكه عضو هيات علمي(رسمي- قطعي) و يا  (رسمي- آزمايشي)  تابعه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري بوده كه به تأييد بالاترين مقام مسئول نيز رسيده باشد، براي آن‌دسته از افرادي كه از امتياز مربي در اين آزمون استفاده نموده‌اند.

5-      کلیه مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی.

6-      ارائه طرح‌واره به دانشگاه محل مصاحبه در رشته‌هاي پژوهش محور. (منظور از طرح واره، طرح اوليه رساله متقاضيان رشته محلهاي پژوهش محور است كه در راستاي طرح پژوهشي تقاضامحور كه از طرف مؤسسه اعلام شده است توسط داوطلب تهيه و تدوين و در زمان انجام مصاحبه و بررسي سوابق آموزشي، پژوهشي، فناوري بصورت مكتوب ارائه مي‌شود.)

فایل پیوستی : دانلود فایل

تاریخ ارسال : 10:57:20 7/3/1396

و سایر اخبار...
 جلسه کارآفرینی