کانال رسمی انجمن نجوم دانشگاه علوم و فنون مازندران

کانال رسمی انجمن نجوم دانشگاه علوم و فنون مازندران جهت اطلاع از رویداد ها و فعالیت های انجمن نجوم وارد لینک زیر شوید. nojomofu
14:33:25 1402/10/16

اعطای وام قرض الحسنه مهر ایران

اعطای وام قرض الحسنه مهر ایران قابل توجه دانشجویان گرامی، دانشگاه در نظر دارد؛ جهت رفاه حال دانشجویان، متقاضیان وام شهریه را با شرایط درج شده در زیر به بانک قرض الحسنه مهر ایران شعبه میدان کشوری معرفی نماید: 1. تخصیص وام برای دانشجویان کارشناسی تا سقف 500میلیون ریال با تعداد اقساط 36 ماهه. 2. تخصیص وام دانشجویان ارشد تا سقف 400میلیون ریال با تعداد اقساط 30ماهه. 3. تخصیص وام دانشجویان دکتری تا سقف یک میلیارد و پانصد میلیون ر ...
10:01:55 1402/08/20

مکاتبات تحصیلی دانش آموختگان برای خارج از کشور

مکاتبات تحصیلی دانش آموختگان برای خارج از کشور قابل توجه دانشجویان عزیز جهت مکاتبه با دانشگاه در امور بین الملل، ارسال مدارک تحصیلی جهت تائید و سایر موارد، ضروری است از آدرس پست الکترونیکی دانشگاه به آدرس ذیل استفاده نمایند. grad@ustmb.ac.ir
09:04:56 1402/08/17

مصاحبه با دانش آموختگان موفق

مصاحبه با دانش آموختگان موفق قابل توجه دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه در نظردارداز این پس بصورت دوره ای با دانش آموختگان موفق مصاحبه ای انجام دهد، لذا برای دریافت متن مصاحبه به لینک زیرمراجعه فرمائید. https://www.ustmb.ac.ir/EducationResearch/View/Edu_Graduates
09:03:51 1402/08/17

فراخوان دعوت به همکاری در گروه زبان انگلیسی دانشگاه علوم و فنون مازندران

فراخوان دعوت به همکاری در گروه زبان انگلیسی دانشگاه علوم و فنون مازندران گروه زبان انگلیسی دانشگاه علوم و فنون مازندران به منظور تامین کادر آموزشی خود، از متقاضیان حق التدریسِ دارای مدرک کارشناسی ارشد ویا دکتری در گرایش‌های آموزش زبان، ادبیات انگلیسی و مترجمی دعوت به همکاری می نماید. متقاضیان میبایست رزومه ی علمی خود (شامل مدارک آموزشی، پژوهشی، و سوابق تدریس) را تنها در قالب یک فایل PDF به آدرس ustmb.english@gmail.com ارسال نمایند.
09:03:00 1402/08/17
رفتن به بالای صفحه