معاونت آموزشی و پژوهشی - اخبار معاونت آموزشی و پژوهشی

اطلاعیه شماره 1 درخواست مجوز سنوات دانشجویان برای نیمسال دوّم 1400

اطلاعیه  شماره   1  درخواست  مجوز سنوات دانشجویان برای نیمسال دوّم  1400 بدینوسیله به اطلاع می‌رساند ثبت نام نیمسال دوّم 1401-1400 در هفته دوّم بهمن ماه انجام می‌شود، لذا دانشجویانی که طول دوره تحصیلی آنها به اتمام رسیده است نیاز به اخذ مجوز ، حداکثر تا روز چهارشنبه مورخ 1400/11/06مطابق شرایط زیر دارند: * درخواست مجوز از شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه الف – دانشجویان کارشناسی پیوسته ( طول مجاز تحصیل 8 نیمسال ) - مجوز سنوات نیمسالهای 9 و 10 از شورای آموزشی دا ...
1400/11/03

نظامنامه اخلاق آموزشی

نظامنامه اخلاق آموزشی قابل توجه کلیه دانشجویان و اساتید محترم مطالعه این دستورالعمل ضروری است.لذا متن کامل این دستورالعمل رو می‌توانید از لینک زیر دریافت نمائید.
1400/02/01

ثبت نام در سامانه سجاد

ثبت نام در سامانه سجاد قابل توجه دانشجویان محترم مهلت زمانی تعریف شده در سامانه سجادجهت تعیین تکلیف بازگشت به تحصیل دانشجو حداکثر تا یک ماه بعد از آغاز سال تحصیلی امکان پذیر خواهد بود و پس از آن ازاختیارات این شورا خارج است.
1400/01/24